A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Добротвірський опорний ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті Чорнобильської трагедії

 Звідки б ви не були – міста, селища чи села – всі звикли до того, що раз на рік усі  мешканці спільно святкують день міста. Але існують населені пункти, де цей день сповнений болю і жалю. Прип’ять – одне із таких.

12:16 26.04.2021

"Роби Good", дякуємо!

І знову ділимося з вами радістю. 11 листопада троє дітей нашої школи отримали цінні подарунки. У рамках волонтерського проєкту "Подаруй дитині планшет", що реалізується некомерційною та неполітичною організацією "Роби Good",

19:33 12.11.2020

Вшанування пам'яті Митрополита Андрея Шептицького

"Коли тільки можеш, віддай, не заховуй у себе", - такими словами розпочалася година спілкування у 6-В класі ( класний керівник - Світлана Зеновіївна Могорт), присвячена вшануванню пам'яті Митрополита Андрея Шептицького. Учні й учениці дізналися про життя духовного будівничого, ділилися своїм розумінням глибоких думок предстоятеля Української греко-католицької церкви про добро, вдячність, милосердя, милостиню, служіння рідному народові.

11:41 06.11.2020

Річниця проголошення ЗУНР

З нагоди річниці проголошення Західно-Української Народної Республіки у 6-В класі (класний керівник Ірина Ігорівна Палійчук) було проведено історичну годину "ЗУНР - провідниця держави України". Під час заходу учні дізналися про історичне значення Листопадового Чину, героїзм українських січових стрільців, вшанували державотворчі, які віддали своє життя за незалежність України.

11:34 06.11.2020

Народне віче біля пам'ятника Шевченку

За традицією, 10 березня добротвірці збираються біля пам'ятника Шевченку на народне віче, щоб вшанувати пам'ять великого сина України. Виголошуються промови, читаються Шевченкові вірші і вірші про поета. Цьогоріч активними учасниками та учасницями стали учні й учениці 10-А класу нашої школи. Висловлюємо вдячність учительці української мови та літератури Світлані Зеновіївні Могорт за підготовку учасників. #Шевченко_завжди_молодий

11:25 11.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено